Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Stop al Feixisme
Convoquen una concentració contra les agressions feixistes a Palma

Convocada pels organitzadors de la Setmana per la Llibertat d’Expressió. El CDR de Palma també ha condemnat els atacs

14/06/2018 Drets i Llibertats

Els organitzadors de la Setmana per la Llibertat d'Expressió han organitzat una concentració aquest dissabte a les 18:00 hores a la Plaça d'Espanya per protestar contra els atacs amb pintura a l'obra de Santiago Sierra, 'Presos polítics'.

D'altra bada, El CDR Mallorca ha condemnat en un comunicat la manca de tolerància i respecte que demostra aquest fet, com també el dèficit de llibertat d'expressió que pateix la societat. "Volem assenyalar que l'exposició '20 portades de l'Última Hora', que va estar al passeig del Born i a la plaça d'Espanya fins fa dues setmanes, amb primeres planes de Franco i del rei Joan Carles, no va rebre cap tipus d'atac", critiquen.

Dimarts passat, grups espanyolistes van protagonitzar atacs violents contra Can Alcover, així com contra el local de l'STEI o contra la instal·lació de l'obra 'Presos polítics' de Santiago Sierra a la plaça d'Espanya, emmarcada dins de la setmana a favor de la llibertat d'expressió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid