Català
Comencen els actes d’inici del Correllengua 2018

El pròxim acte es durà a terme el dijous 28 de juny a la Lleialtat Santsenca, on es farà una taula rodona que comptarà amb la participació de Lluís Gendrau, Pere Camps, Àngel Casas i Núria Feliu. El moderador serà en Jordi Bianciotto, crític musical d’El Periódico de Catalunya.

26/06/2018 Llengua
Ahir al vespre es va dur a terme la presentació oficial del Correllengua 2018 a la Casa Golferichs. Amb aquest esdeveniment comencen els actes d’inici del moviment que enguany es dedica al fenomen de la Nova Cançó, un esdeveniment musical, social i polític que va esdevenir un crit de llibertat col·lectiva en un context marcat per la censura, la manca de llibertat d’expressió i de reunió.

L’acte, presentat per l’actor, humorista i director de cinema català Toni Albà, ha començat amb la benvinguda del president de la CAL, en Pep Ribas.

A continuació, en Marc Prohom, coordinador nacional del Correllengua, ha explicat l’organització dels actes d’inici del moviment. El pròxim acte es durà a terme el dijous 28 de juny a la Lleialtat Santsenca, on es farà una taula rodona que comptarà amb la participació de Lluís Gendrau, Pere Camps, Àngel Casas i Núria Feliu. El moderador serà en Jordi Bianciotto, crític musical d’El Periódico de Catalunya.

El divendres dia 29 de juny al vespre hi haurà un recital poeticomusical sobre la Nova Cançó a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera. A més, el mateix dia es durà a terme el lliurament de premis del Concurs de cartells del Correllengua.

El darrer acte d’inici tindrà lloc al Parc de l’Espanya Industrial del barri de Sants de Barcelona el dissabte 30 de juny. Coincidint amb el 20è aniversari del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta es farà una jornada de celebració que comptarà amb la participació d’entitats culturals, veïnals i altres col·lectius del barri implicats amb el moviment. També s’exposarà el mural gegant del Correllengua, hi haurà parades d’entitats, gegants, espectacles infantils, concurs de dibuixos i les actuacions de Pau Alabajos, Gemma Humet, Cesk Freixas i Núria Feliu, entre d’altres.