Stop feixisme
Balboa: “Quan els feixistes acabin les seves actuacions, nosaltres seguirem aquí drets, combatius i alegres perquè no tenim por”

MÉS per Mallorca transmet la seva solidaritat a les entitats atacades amb pintades feixistes

13/06/2018 Drets i Llibertats
Els coportaveus de MÉS per Mallorca, Guillem Balboa i Bel Busquets, han demostrat la seva més enèrgica condemna als atacs que van patir anit l’obra de Santiago Serra a la plaça d’Espanya de Palma, així com les seus de l’Obra Cultural Balear i l’STEI. “Ens equivocaríem si pensàssim que només volien atacar-los a ells, el que volen és atacar els valors més bàsics sobre els quals s’edifiquen les societats lliures”, ha assegurat Balboa. El coportaveu ecosobiranista ha assegurat també que “quan els feixistes acabin les seves actuacions, nosaltres seguirem aquí drets, combatius i alegres perquè no tenim por”.

Busquets ha denunciat que aquestes pintades “són un exemple de mala salut democràtica”, ja que “la llibertat d'expressió i el respecte a les idees són principis bàsics per a una societat cohesionada i avançada”. Tanmateix, la coportaveu ha assegurat que, tot i aquests actes d’intolerància, “no deixarem perdre ni un punt de llibertat o de democràcia”. Tant Balboa com Busquets han transmès la seva solidaritat a les entitats, a l’autor de l’obra i als organitzadors de l’exposició, a més de recordar que MÉS per Mallorca sempre estarà del seu costat.