Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
Alternativa d'Esquerres davant el suïcidi a Sant Ildefons
17/06/2018 Drets i Llibertats

Alternativa d'Esquerres de Cornellà (AECornellà) lamenta profundament els fets succeïts aquest dijous a Sant Ildefons i trasllada tot el seu suport a la família, amistats i entorn d'en Jordi. Malauradament, no és un fet aïllat en el context especulatiu capitalista i cal assenyalar el Banco Popular, el Banco Santander, el fons voltor Blackstone i l'Ajuntament de Cornellà com a responsables directes en aquest cas.

Per a AECornellà, calen polítiques d'habitatge ambicioses i que l'equip de govern del PSC deixi enrere la política especulativa i neoliberal de la qual ha participat les darreres dècades. Alhora, insta l'alcalde i la regidora de política social a reconèixer la PAH com a interlocutor vàlid i que atenguin les seves reivindicacions i assenyala ICV-EUiA com a corresponsable en la política d'habitatge local, amb un suport acrític als pressupostos municipals o regalant majories al PSC al consell d'administració de Procornellà.

AECornellà aposta per seguir lluitant perquè casos com aquest no es tornin a produir, el que significa lluitar per superar el sistema capitalista per posar al centre la vida. Un Acord Social buit de contingut que no parla de la realitat de desnonaments o la moció aprovada pel PSC i Cs al març del 2017 en què equiparaven famílies vulnerables com la del Jordi amb les màfies, són només alguns dels exemples de com es concreta aquest sistema socioeconòmic a la nostra ciutat.

Veure la Compareixença de premsa de la diputada Natàlia Sànchez i el regidor Ángel Camacho el passat divendres 15:

Alguns tuits que recullen el nostre posicionament sobre aquest tema:
https://twitter.com/cupnacional/status/1007575404784373760
https://twitter.com/cupnacional/status/1007577575059808256
https://twitter.com/AECorne/status/1007568830032379904
https://twitter.com/AECorne/status/1007580885804306432
https://twitter.com/AECorne/status/1007592075888615424

Comunicat unitari de l'Esquerra Independentista:

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid