Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vuit establiments de Banyoles acullen la recollida de firmes contra Santi Vila

Fa unes setmanes el grup municipal de la CUP va iniciar una campanya contra el nomenament de Vila com a director general d’Aigües de Banyoles

08/05/2018 Res-pública
Segons informa Banyoles Televisió el nomenament fa 4 mesos de Santi Vila com a director general d’Aigües de Banyoles segueix provocant rebuig . Fa unes setmanes el grup municipal de la CUP va iniciar una campanya contra el nomenament de Vila i actualment ja s’han afegit a la recolllida de signatures fins a vuit establiments del Pla de l’estany (Bar 800, al Bar Mussie, a El Patit País, a la Patagònia, a La Taverna d’Smaug i el Bar Can Pons de Banyoles, al Supermercat Consum de Cornellà del Terri i la parada de mercat Can Donai). A més, la CUP anima a fer difusió de la campanya a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #VilaDesfila.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid