Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Vic acollirà un gran acte de solidaritat amb Marta Rovira i les persones preses i exiliades polítiques

Serà el dissabte 26 de maig a la Plaça de la Catedral Hi haurà botifarrada popular i concerts amb diversos artistes i parlaments com el del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, entre molts d’altres

23/05/2018 Política

Sota el títol 'Som Llibertat', el proper 26 de maig, el Moviment 30/03 farà un gran acte de solidaritat i suport a Marta Rovira, exiliada a Suïssa des de finals de març, així com també per a la resta de persones que pels mateixos motius es troben a la presó o exiliats.

Es tracta d’un acte de gran format contra la repressió que omplirà la Plaça de la Catedral de Vic. A partir de les 5 de la tarda i fins la mitjanit s’aniran intercalant actuacions musicals i parlaments. Hi haurà parlaments de personalitats d’àmbits diversos com Antonio Baños, Sílvia Bel, Ivan Benet, Jenn Díaz, Mireia Boya, Joan Ignasi Elena, Albano-Dante Fachín, Jordi Margarit, Àngels Martínez Castells, Elisenda Paluzie, Marcel Mauri, Empar Moliner, Carles Mundó, Peyu, José Rodríguez (Trinito), Xavier Sala-i-Martin, Màrius Serra o el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, entre d’altres.

La música anirà a càrrec de Macedònia, Gerard Quintana i Josep Thió, Ernest Crusats, Est Oest, Pep Poblet, Pep Sala, Ricard Puigdomènech i Ju, Obeses, Matthew McDaid, Marc Parrot, Guillem Ramisa i la Companyia Elèctrica Dharma. També hi haurà una actuació de Titelles Naip. A la plaça s’hi instal·larà una pantalla que donarà veu a persones que no hi podran ser presents físicament però que també volen mostrar el seu suport.

Al llarg de tota la jornada, que compta amb la col·laboració de nombroses empreses osonenques, hi haurà botifarrada popular i servei de barra. Els beneficis aniran destinats a cobrir aspectes com la defensa legal de Rovira a Suïssa i a l’Associació Catalana pels Drets Civils. La jornada s’organitza sota el Moviment 30/03 que va néixer a Vic per donar suport al regidor Joan Coma arran de la seva acusació per sedició que li va imposar l'Audiència Nacional el març del 2016 i que inclou diversos partits polítics, entitats i persones a títol individual.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid