Solidaritat
Vermut groc i solidari al Castell de Falset
24/05/2018 Política
El pròxim diumenge 27 de maig farem un acte públic comarcal de suport a les persones que són a la presó i a l'exili per haver defensat la llibertat i el dret a l'autodeterminació de Catalunya.
L'acte s'emmarca en la campanya Paisatges de llibertat, per la qual la gent del Priorat envia cartes personals  als  presos i exiliats en un full de carta amb una foto del nostre paisatge, com a símbol de la llibertat que es mereixen.
Han editat i distribuït 800 fulls de carta (vegeu adjunts) i han demanat a tothom que en faci el lliurament en l'acte de diumenge 27 de maig a les 12 h al Castell de Falset.
 
Es comptarà amb la presència de familiars i amics dels presos i representants de les organitzacions republicanes. Ja han confirmat l'assistència: Meritxell Lluís, companya de Josep Rull, empresonat a Estremera; Bernat Pegueroles, company de Carme Forcadell, empresonada a Alcalà Meco; Ferran Civit, company de  Meritxell Serret, a l'exili a Bèlgica. També ens acompanyarà la prioratina Helena Barceló, en representació de les encausades per la vaga del 8N,  i Elisenda Paluzie, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana.
Des de Sitges vindran el grup de Teixidores per la llibertat, una iniciativa popular de suport a la causa.
S'acabarà amb un Vermut groc i solidari amb productes i elaboracions km 0 i amb la música del grup tarragoní "Els Xatus".