Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat presos polítics
Nova acció de la Crida per la Llibertat per denunciar la repressió

"En uns moments en que els "okupes del 155" comencen a fer les maletes ... és prioritari que el nostre @catalangov negocïi que els presos polítics i els exiliats deixin de ser ostatges de l’estat espanyol i puguin tornar a casa!!!", ha manifestat la Crida per la Llibertat en una piulada

16/05/2018 Drets i Llibertats

Aquest dimarts al vespre, una filera de persones en silenci durant 15 minuts han caminat en rotllana per la plaça Sant Jaume, per exigir la llibertat dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats.

Ha estat una nova acció de la Crida per la Llibertat per denunciar que, tot i que ja hi ha un nou president electe de la Generalitat, "l'Estat espanyol manté presos polítics catalans i que com a conseqüència de la repressió d'aquest Estat, hi ha líders independentistes exiliats".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid