Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Mobilitzacions a l'ETSEIB en contra de l'aprovació del nou grau d'enginyeria i industrial i anàlisi econòmica
17/05/2018 Educació

Ahir, estudiants, professors i personal de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) es van manifestar en contra de la implantació del nou Grau d’Enginyeria Industrial i Anàlisi Econòmica. 

La mobilització, convocada per l’assemblea d’estudiants de l’Escola, va consistir en la lectura d’un manifest per part de diferents membres dels tres estaments al centre i una marxa posterior on s’han desplaçat fins al rectorat de la UPC per tal de realitzar una segona lectura del manifest. En ell, denuncien la manca de transparència a l’hora d’aprovar aquest grau, que ja va ser votat en contra per la Junta de l’Escola al mes de març, i el procés d’eleccions parcials celebrat posteriorment, diuen, amb l’objectiu de forçar una nova votació. Alhora, emplacen a la Universitat a obrir un procés de debat que impliqui a tota la comunitat amb l'objectiu de definir quina ha de ser l'estratègia de l’Escola durant els pròxims anys. Finalment, defensen que l’aprovació del grau es fa a corre-cuita per cobrir el forat que va deixar al centre el trasllat d’alguns graus al nou Campus Besòs i que no respon a una necessitat real. 

La Junta d’Escola amb les vacants cobertes, es reunirà demà a les 11.45 hores, no lliure de tensió. Amb la renovació de vacants d’aquest mes, seran 151, entre professorat, PAS i estudiants, els representants encarregats de decidir el futur del Grau. A més, l’assemblea d’Estudiants ha convocat a les 11.15 hores una concentració al Hall de l’Escola. Una Junta que es preveu que s’allargui fins passades les 14 hores i que, passi el que passi, no promet ser el final d’aquest conflicte que ha estat a l’ordre del dia de la UPC durant tot el curs.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid