Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Mobilitzacions a l'ETSEIB en contra de l'aprovació del nou grau d'enginyeria i industrial i anàlisi econòmica
17/05/2018 Educació

Ahir, estudiants, professors i personal de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) es van manifestar en contra de la implantació del nou Grau d’Enginyeria Industrial i Anàlisi Econòmica. 

La mobilització, convocada per l’assemblea d’estudiants de l’Escola, va consistir en la lectura d’un manifest per part de diferents membres dels tres estaments al centre i una marxa posterior on s’han desplaçat fins al rectorat de la UPC per tal de realitzar una segona lectura del manifest. En ell, denuncien la manca de transparència a l’hora d’aprovar aquest grau, que ja va ser votat en contra per la Junta de l’Escola al mes de març, i el procés d’eleccions parcials celebrat posteriorment, diuen, amb l’objectiu de forçar una nova votació. Alhora, emplacen a la Universitat a obrir un procés de debat que impliqui a tota la comunitat amb l'objectiu de definir quina ha de ser l'estratègia de l’Escola durant els pròxims anys. Finalment, defensen que l’aprovació del grau es fa a corre-cuita per cobrir el forat que va deixar al centre el trasllat d’alguns graus al nou Campus Besòs i que no respon a una necessitat real. 

La Junta d’Escola amb les vacants cobertes, es reunirà demà a les 11.45 hores, no lliure de tensió. Amb la renovació de vacants d’aquest mes, seran 151, entre professorat, PAS i estudiants, els representants encarregats de decidir el futur del Grau. A més, l’assemblea d’Estudiants ha convocat a les 11.15 hores una concentració al Hall de l’Escola. Una Junta que es preveu que s’allargui fins passades les 14 hores i que, passi el que passi, no promet ser el final d’aquest conflicte que ha estat a l’ordre del dia de la UPC durant tot el curs.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid