Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBERTAT PERSOS POLÍTICS
MÉS per Mallorca impulsa una campanya de solidaritat cap als presos polítics catalans

MÉS per Mallorca ha encetat una campanya en suport als presos polítics catalans. La presentació ha tingut aquest dissabte davant de l'edifici central de Correos. La formació ecosobiranista ha editat unes postals dirigides a cadascun dels presos i preses polítics catalans, amb la direcció del centre penitenciari al qual estan empresonats de forma preventiva, fet que "resulta incomprensible en democràcia i vulnera clarament els seus drets".

20/05/2018 Drets i Llibertats
Aquest dissabte ha tingut lloc la presentació d'una campanya de solidaritat amb els presos polítics catalans. MÉS per Mallorca ha editat unes postals grogues amb una imatge de Mallorca, per mostrar la seva solidaritat cap als presos i les preses i també al poble català. L'objectiu és que les persones puguin enviar aquestes postals als presos i preses polítics empresonats, per mostrar el seu posicionament i rebutjar el fet que, a hores d'ara, mig govern de la generalitat estigui empresonat. A més, a l'acte de presentació de la campanya, els seus coportaveus, Bel Busquets i Guiem Balboa, han exigit a l'Estat que acabi la seva deriva repressiva, alliberi els presos polítics i permeti el retorn dels exiliats

"Ara que tornam a tenir presos polítics a l'Estat espanyol es fa més necessari que mai defensar els valors i els principis democràtics" ha explicat la coportaveu de MÉS, Bel Busquets, a la vegada que ha carregat contra el govern del Partit Popular: «que els senyors del PP i el Govern de Mariano Rajoy continuïn, ara per ara, obstinats a rebutjar el diàleg i els principis democràtics més elementals és una mala notícia per a tothom».

Balboa, per la seva part, ha fet una crida a la resta de partits i entitats democràtiques per fer un front comú davant la deriva autoritària de l'estat. "Tenim a un raper a punt d'entrar a la presó per les seves lletres, tenim a polítics detinguts per la seva ideologia", ha explicat Balboa.

"Avui hem escrit postals i les volem enviar als nostres companys i companyes que són presos per motius polítics. Els volem enviar el nostre suport i el nostre escalf en aquests moments tan durs de la seva vida, i volem manifestar-los el nostre compromís en la lluita per la democràcia i per la llibertat. Esperam que molt aviat retornin a casa amb els seus familiars i els seus amics", ha explicat Busquets.

Cal recordar que MÉS per Mallorca va apostar, des de l'inici per treballar una via política als problemes polítics. La formació va explicitar la seva aposta pel diàleg. "La sortida a qualsevol país democràtic hauria de ser un referèndum d'autodeterminació pactat per les dues parts", han afirmat avui els coportaveus de MÉS per Mallorca.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid