Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
Més de 10.000 persones visiten la 4a edició de la Fira Literal Barcelona

Amb aquesta 4a edició la Fira Literal, fira d'idees i llibres radicals, segueix marcant una data a l'agenda del pensament crític a Barcelona.

14/05/2018
Aquest passat cap de setmana (11, 12 i 13 de maig) ha tingut lloc la quarta edició de la Fira Literal a la Fabra i Coats de Sant Andreu, a Barcelona. Tot i la pluja la fira es consolida en nombre de públic (més de 10.000 persones aquest any), nombre de conferències, presentacions, activitats infantils, concerts... Més de 10.000 persones han passat pels diferents espais i activitats de la fira durant els 3 dies de durada.

Més de 400 persones van seguir en directe el dissabte, a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats, a Mireya Andrade, ex-comandant de les FARC i un miler a Elaine Brown, militant i presidenta del Black Panther Party (BPP) que es considera una figura clau en el pensament revolucionari negre dels Estats Units, en la seva conferència de diumenge.

Divendres més de 400 persones van assistir a la presentació de l'espectacle de Leo Bassi.

Més de 1.000 persones van assistir a la resta de conferències i presentacions de la Fira Literal 2018. L'Escenari Central i a l'espai del Mercat del Llibre van registrar un trànsit constant de gent.

Laura Arau, coordinadora de la Fira Literal 2018 ha manifestat que "no podem oblidar que a nosaltres no ens mouen els llibres com a mercaderies ni com a acumulació d’objectes a les estanteries, per això promovem una cultura del compartir a traves d’aquests altres centres de literatura comunitària, de lectura i de pensament del conjunt de les classes populars de la ciutat. Autèntics espais de cultura lliure: les biblioteques, que aquest any hem incorporat a l’organització de la fira".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid