Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#noal155
La Intersindical-CSC enceta una ronda de contactes davant de la nova agressió de l'Estat espanyol a Catalunya

El sindicat favorable a la República entén que la situació creada pel perllongament del 155 genera una situació d'indefensió de les treballadores i treballadors públics, així com del conjunt de la societat

20/05/2018
El sindicat independentista es reunirà aquesta setmana amb els agents polítics i socials del moviment republicà per analitzar les possibles respostes davant del nou atac a la democràcia perpetrat pel Govern espanyol.

La Intersindical-CSC urgeix a tots els actors democràtics de Catalunya a consensuar una resposta davant de la nova situació creada per la pròrroga del 155 anunciada pel Govern espanyol aquestes últimes hores. 

El sindicat independentista vol posar a sobre de la taula les diferents respostes que podrien donar-se, també des dels centres de treball de les administracions públiques, davant del nou atac de l'Estat. 

La Intersindical-CSC es proposa realitzar aquestes converses durant els propers dies amb l'objectiu de compartir l'anàlisi de la situació i de les respostes, que entén que han de ser consensuades i contundents degut a l'enèsima vulneració dels drets laborals, socials, polítics i civils del nostre país. 

El sindicat favorable a la República entén que la situació creada pel perllongament del 155 genera una situació d'indefensió de les treballadores i treballadors públics, així com del conjunt de la societat, i vol compartir amb els diversos agents socials i polítics del bloc democràtic quina ha de ser la millor resposta per continuar avançant cap a la plena construcció de la República dels drets socials.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid