Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
investidura
La CUP-CC manté les quatre abstencions a la investidura de Quim Torra

La formació no bloquejarà la formació d'un nou govern, mantenint les seves quatre abstencions, sense garantir-ne la governabilitat, fent una oposició activa durant l'actual legislatura.

13/05/2018 Política
El Consell Polític Extraordinari més GAP (Grup d'Acció Parlamentària) de la CUP-CC ha decidit mantenir les quatre abstencions a la investidura de Quim Torra i posicionar-se a l'oposició.
En aquest sentit, i com la CUP ja va expressar en el seu Consell Polític del 3 de març, la proposta de programa de govern de JxCat i ERC no avança en la construcció de mesures republicanes ni socials, que responguin als drets i necessitats de la classe treballadora i de la resta de classes populars. Per aquest motiu i davant del gir autonomista dels partits independentistes, l'organització ha decidit assumir un rol d'oposició activa, treballant, dins i fora de les institucions, per a generar un nou cicle del moviment independentista, que reformuli i eixampli aliances i complicitats, construint unitat popular republicana, per tal de poder arribar a obrir un nou cicle rupturista i d’autodeterminació, a Catalunya i en el conjunt dels Països Catalans, i construir una República que restitueixi els drets socials i civils de la classe treballadora.

En aquest sentit i davant d'un moment complex, marcat per la repressió i la vulneració de drets polítics i civils per part de l'Estat espanyol, la CUP-CC no bloquejarà la formació d'un nou govern, mantenint les seves quatre abstencions, sense garantir-ne la governabilitat, fent una oposició activa durant l'actual legislatura.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid