Solidaritat
Folgueroles acull aquest dissabte un Sopar Groc

Hi participaran, entre d'altres, la presidenta de l'Assemblea, Elisenda Paluzie; el portaveu d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri; familiars dels presos i exiliats com la dona de Joaquim Forn, Laura Masvidal; l'alpinista Ferran Latorre o l'actor Toni Albà.

16/05/2018 Drets i Llibertats
L'ANC Folgueroles organitza un Sopar Groc pel proper dissabte 19 de maig en el marc de la Festa Verdaguer. Es farà als Jardins de Can Dachs a partir de les 8 del vespre i consistirà en un sopar de brasa i beguda, a més de diverses activitats. Els tiquets valen 10 euros i els beneficis es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics. La venda de tiquets va a bon ritme i encara se'n poden comprar al Forn Sant Jordi, al Punt d'Informació, a L'Atelier i a les seccions locals de l'Assemblea a Osona. També se’n podran adquirir el mateix dissabte.

El Sopar Groc, que s’organitza amb la col·laboració d'Òmnium Cultural Osona, el CDR Alt Ter i l'Associació Catalana pels Drets Civils, comptarà amb la participació de la presidenta de l'Assemblea, Elisenda Paluzie; el portaveu d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri; familiars dels presos i exilitats com la dona de Joaquim Forn, Laura Masvidal; l'alpinista Ferran Latorre; l'advocat Cèsar Lagonigro; l'activista Pep Musté; l'actor Toni Albà, i els il·lustradors Pilarín Bayés i Toni Ortiz.
També hi haurà actuacions a càrrec de Marcel·lí Druguet & Carles Planas, Jam de Perles, el Grup de Flabiolaires, els Nyerros de la Plana, els Falcons de Malla, l'Escamot dels Diables de Calldetenes, el Grup de Teatre Atlàntida, Batucada i Supervivents.

En paral·lel, coincidint amb la Festa Verdaguer, també s'instal·larà al municipi la presó de l'acció 'Un poble empresonat'.