Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jo crec que l'“¡A por ellos!” també va humiliar els fills de l'home que va perdre un ull
Estimats pares guàrdies civils
15/05/2018 Hemeroteca
Empar Moliner. Foto: Ara.cat Empar Moliner. Foto: Ara.cat

El jutge diu que “arxiva” la denúncia contra cinc dels nou professors “investigats” del vostre institut, a Sant Andreu de la Barca (però l’insensat Albert Rivera ja es va encarregar de condemnar-los abans d’hora). En queden quatre, als quals s’acusa d’humiliar els vostres fills després de l’1 d’octubre.

Segons llegim, una professora dels que denuncieu “va preguntar en una aula «Qui és fill de guàrdia civil? »”. Començo per aquí, perquè això ja em costa de creure. Una mestra d’institut sap a què es dediquen els pares dels alumnes. No ho ha de preguntar. En tot cas, si jo penso que un mestre, o un monitor de menjador, ha humiliat el meu fill, el més normal és primer parlar amb els implicats i, si cal, amb la direcció. La raó és senzilla. Hem de pensar que els nostres fills podrien mentir o exagerar. I que nosaltres podem estar predisposats contra el mestre. El mestre que denuncieu és el mateix que us va explicar a la reunió que el vostre fill no para de xerrar a classe i que si s'hi esforcés aniria millor en matemàtiques. Aquest mestre, el dia dos, com tothom que odia la violència, estava afectat. Potser el vostre fill també. Dir que “la policia va ser molt bèstia” és descriure la realitat. Entenc que com a col·lectiu us afectés. Si haguessin sigut els escriptors els que van pegar a la gent, jo també estaria afectada. Però hauria sigut la primera a dir-li a ma filla que ho condemnava! Jo crec que l'“¡A por ellos!” (entenent que “ellos” som nosaltres) també va humiliar els fills de Roger Español, aquest home que va perdre un ull, no?  

Acabo amb una consideració que sempre em faig a propòsit de la vostra feina. La idea aquesta de viure en una caserna. Jo trobaria molt més sa que els vostres fills (i vosaltres, esclar) poguessin viure en blocs de pisos normals, barrejats amb els fills dels forners, dels paletes i dels mestres. Que són els fills dels que van rebre l’1 d’octubre.

Valora
Rànquings
  1. L'encesa de torres, talaies i talaiots de les Illes pels drets humans denunciarà la violència contra les dones refugiades
  2. La Policia Nacional espanyola deté els alcaldes de Verges i Celrà de la CUP
  3. 1960 - El guerriller Quico Sabater és assassinat pel Somatent Abel Rocha i l'exlegionari falangista Pepito Sibina a Sant Celoni
  4. Vuit militants d'Arran detinguts davant del TS a Madrid quan intentaven fer una acció de protesta
  5. Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"
  6. Unitat i força contra l’Ocupació. Llibertat presos i preses independentistes
  7. Som Energia celebrarà les 1.000 persones sòcies d’Osona en la jornada "Revolució EnergÈTICA"
  8. Impedeixen a Benet Salellas entrar en una comissaria de la policia nacional espanyola mentre parli català
  9. El darrer judici polític
  10. La CUP considera que la ‘rebaixa’ de les lleis suspeses evidencia la manca de voluntat del govern de superar els límits constitucionals
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid