Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Eivissa reactiva lluita contra la prospeccions petrolíferes a les Illes
06/05/2018 Territori

La plataforma Eivissa Diu No i Antipetrolífera ha mostrat aquest dissabte el seu suport a la nova campanya d'al·legacions contra el projecte de MedSalt-2 de cerca d'hidrocarburs en el mar mediterrani així com el seu “total rebuig a l'ús de tècniques agressives” dins de l'entorn marí de les Illes, segons informa NouDiari.

"Abans de res, hem de tot el nostre reconeixement als voluntaris d'Eivissa, la Marea Blava, que estan recollint al·legacions signades des de diumenge passat de forma molt activa en tota l'illa. També tenim constància de primera mà, que ja s'han activat en totes les Illes Balears. Volem reivindicar de forma contundent que amb aquest nou projecte habilitat pel govern central és gràcies al veto constant de PP i Ciutadans al Congrés dels Diputats a la Proposició de Llei aprovada en el Parlament Balear”, afirmen en un comunicat.

“Ens volen fer creure que l'única fi d'aquests estudis és científic -segueix el comunicat-. És un clar parany que no es pot consentir. La ciència no pot justificar-se per si sola, sense tenir envcuenta les conseqüències objectives (ratificades pel Ministeri d'Agricultura) quevproducirán en el nostre medi ambient. No acceptem bombardejar el fons marí en nom de la ciència”.

Així mateix, afirmen els integrants d'aquesta plataforma afirmen que no estan en contra de l'avanç científic. A l'inrevés, ho recolzem, però aquí es vol atacar el nostre mar i la seva fauna, un preu massa alt. És un atemptat a la vida. Estem d'acord en què la ciència avanci, tant de bo puguem saber tot ja mateix, però la tecnologia actual no és suficient per avançar sense fer una destrossa mediambiental”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid