Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Comença a Pesillà la XVII edició d'Identi'CAT

És la festa de la catalanitat de la Catalunya Nord. Nascut a Bao el 2002, mostra durant uns dies, de forma totalment desacomplexada, la reivindicació de pertinença a una comunitat nacional que uns volen negar. Llegiu la crida del president d'Aire Nou, Bernat Casals a participar als actes de la XII edició d'Identi'CAT.

09/05/2018 Cultura

Aquesta nit, amb un concert a la capella de Pesillà de la Ribera (Rosselló) ha començat la XVII edició d'Identi'CAT. El concert ha comptat amb la participació de la Coral Solstici dirigida per en Francesc Bitlloch, amb tres objectius principals: compartir cançons, compartir una llengua, compartir competències, i un repertori variat i i el grup Amants de Lulú, música clàssic i folk, dinàmica i participativa amb Pep Massana, violí, Ulrike Kaese, violí, i Adria Bonjoch, guitarra, i veus.

La setmana de la catalanitat a Catalunya Nord continuarà demà també a Pesillà amb "Te la jugues pel català" i Baó hi haurà la representació de l'obra teatral “El món a fer punyetes” d’Assumpta González. "Comèdia que explica les aventures i desaventures d’un grup d’excursionistes que conviuen en un refugi, i que tant diferents els uns dels altres tindran de plantar cara en tot, si tant sols volen viure... Entre realitat o deliri col·lectiu,una comèdia increïble... Però no tant com semble....", segons apunta els porganitzadors. Aquí podeu veure el programa complert fins diumenge. 

Valora
Rànquings
  1. La CUP, ICV, ERC i PDeCAT d'Argentona aniran junts a les municipals
  2. S'ha acabat el crèdit
  3. Presentació de la sectorial d'Ensenyament: "La República comença a les aules"
  4. La CUP impulsa una Proposta de Resolució conjunta per fer front a l’estratègia electoralista de Cs
  5. De governs efectius, investidures esguerrades i vots eixorcs
  6. Cim de les invisibilitzades en suport a la Tamara i l'Adri i Mallorca s'agermana a Cims per la Llibertat en solidaritat a Valtònyc
  7. "Li demano a Puigdemont que no posi un peu al coll de qui està sent trepitjat"
  8. La CUP fa possible la modificació de la llei que permet les Iniciatives Legislatives Populars
  9. La CUP denuncia que empreses d'energia van alterar registres per seguir operant centrals hidroelèctriques irregularment
  10. Es pot guanyar seguint les regles del contrari?
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid