Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura popular
Comença a Pesillà la XVII edició d'Identi'CAT

És la festa de la catalanitat de la Catalunya Nord. Nascut a Bao el 2002, mostra durant uns dies, de forma totalment desacomplexada, la reivindicació de pertinença a una comunitat nacional que uns volen negar. Llegiu la crida del president d'Aire Nou, Bernat Casals a participar als actes de la XII edició d'Identi'CAT.

09/05/2018 Cultura

Aquesta nit, amb un concert a la capella de Pesillà de la Ribera (Rosselló) ha començat la XVII edició d'Identi'CAT. El concert ha comptat amb la participació de la Coral Solstici dirigida per en Francesc Bitlloch, amb tres objectius principals: compartir cançons, compartir una llengua, compartir competències, i un repertori variat i i el grup Amants de Lulú, música clàssic i folk, dinàmica i participativa amb Pep Massana, violí, Ulrike Kaese, violí, i Adria Bonjoch, guitarra, i veus.

La setmana de la catalanitat a Catalunya Nord continuarà demà també a Pesillà amb "Te la jugues pel català" i Baó hi haurà la representació de l'obra teatral “El món a fer punyetes” d’Assumpta González. "Comèdia que explica les aventures i desaventures d’un grup d’excursionistes que conviuen en un refugi, i que tant diferents els uns dels altres tindran de plantar cara en tot, si tant sols volen viure... Entre realitat o deliri col·lectiu,una comèdia increïble... Però no tant com semble....", segons apunta els porganitzadors. Aquí podeu veure el programa complert fins diumenge. 

Valora
Rànquings
  1. L'encesa de torres, talaies i talaiots de les Illes pels drets humans denunciarà la violència contra les dones refugiades
  2. La Policia Nacional espanyola deté els alcaldes de Verges i Celrà de la CUP
  3. 1960 - El guerriller Quico Sabater és assassinat pel Somatent Abel Rocha i l'exlegionari falangista Pepito Sibina a Sant Celoni
  4. Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"
  5. Unitat i força contra l’Ocupació. Llibertat presos i preses independentistes
  6. La rendició d'Esquerra
  7. Impedeixen a Benet Salellas entrar en una comissaria de la policia nacional espanyola mentre parli català
  8. El darrer judici polític
  9. La CUP considera que la ‘rebaixa’ de les lleis suspeses evidencia la manca de voluntat del govern de superar els límits constitucionals
  10. Tomben a la força a Ondarroa l'homòleg de sa Feixina
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid