Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberar el peatge de l'AP-7
Acció "solidària" de la JODaD amb ABERTIS ara que comença a acostar-se la data de la fi de la concessió de l'AP-7
30/05/2018 Territori

Joves Pel Dret a Decidir Les Marines (JODaD), "dilluns passat van decidir amb l' empresa Abertis, responsable actual de la gestió de l' AP-7, i ajudar-los amb els preparatius del seu desnonament, ara que comença a acostar-se la data de la fi de la concessió". segons recull un comunicat que ha fet públic JODaD.  En aquesta línia apunta la nota que els hi van preparar "unes maletes per que el tràmit els resulte el menys costós possible".

Des de la JODaD insisteixen, segons la nota  que el seu temps s' ha acabat. "El seu espoli té un preu en forma de comarques senceres afectades pels excessos de trànsit de les carreteres nacionals, i el que es més greu, en forma de vides, on les nostres veïnes estan perdent la vida ja de manera freqüent".

Segueix la nota, "Tot i la gravetat de la situació, aquestes empreses, amb l'ajuda de determinades organitzacions polítiques corruptes, es mostren reticents a abandonar la xarxa criminal que s' ha format al voltant de una autopista que ja porta molt de temps amortitzada amb els beneficis del peatge. Nosaltres diguem PROU PEATGES i ALLIBEREM L'AP-7".

Els convida a marxar, tot dient "Grup ABERTIS, ací teniu les vostres maletes-Per favor, no espereu el tren de Dènia­ Gandia, no volem que feu tard".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid