Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
“Camins cap a la cohesió social”, una jornada participativa per reflexionar sobre convivència i participació social a través del català
09/05/2018 Llengua
El dimarts 22 de maig tindrà lloc la jornada “Camins cap a la cohesió social. Accions i experiències lingüístiques quotidianes que faciliten l’entesa entre gent diversa." Organitza la CAL amb la col·laboració de l’Espai Jove La Fontana.

Com s’avança cap a la cohesió social mitjançant la paraula i l’acció? Què fem uns i altres —i què ens cal fer més— per aconseguir major cohesió i entesa entre persones diverses? Aquestes són algunes de les qüestions que s’intentaran resoldre en aquesta jornada.

Mitjançant un format dinàmic i participatiu, aquesta activitat proposa una reflexió al voltant de la llengua i la cohesió social des d’un enfocament pràctic orientat a la vida quotidiana i aplicable dins l’entorn proper: el veïnatge, la feina, el comerç i les relacions socials, entre d’altres. També mirarà de debatre entorn de les estratègies per superar les dificultats inherents a la distància cultural.

La jornada tindrà lloc el dimarts 22 de maig, de 18.00 a 20.00 hores a l’Espai Jove La Fontana de la Vila de Gràcia de Barcelona. És una activitat gratuïta. L’aforament és limitat; per això es demana confirmació d’assistència al correu cal@cal.cat o al telèfon 934159002.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid