Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la retirada dels Pressupostos 2018

Un any més els Pressupostos Generals de l'Estat tornen a marginar greument les valencianes i valencians. Mentre la inversió mitjana de l'estat espanyol se situa en 217 euros per habitant, els valencians i les valencianes, rebem 150 euros per habitant, situant-se a la cua de les inversions de tot l'Estat espanyol.

Davant aquesta situació, que es porta repetint els últims 15 anys, i davant la manca de recursos i infraestructures al nostre territori fruit, en gran part pel maltractament financer sostingut a què ens sotmet els governs espanyols, any darrere any.

Aquesta situació, unida a un infrafinançament endèmic, que suposa un deute històric, fa que la situació actual del nostre autogovern, siga crítica, i condicione les polítiques del Consell de la Generalitat, també dels ajuntaments valencians, i afecte greument les condicions de vida de les valencianes i valencians, especialment de les treballadores i treballadors i dels sectors socials més castigats per la crisi i les polítiques antisocials i antivalencianes dels governs espanyols. Unes polítiques que també afecten negativament a amples sectors socials d'altres pobles de l'estat.

Estem davant d'un estat d'emergència social i de falta de recursos per al nostre territori, a causa d'un sistema finançament profundament injust que ens castiga com a societat, que augmentarà la precarietat i les desigualtats socials que ja sofreixen, especialment, els nostres sectors més desfavorits. Moltes són les necessitats del nostre país, i molts els anys que portem denunciant-les: sense corredor mediterrani, ni infraestructures adients per al creixement, sense sistema financer propi i demanant els nostres diners a Madrid, a tornar amb interessos (en forma del pervers FLA), no podem cobrir les necessitats del nostre territori i de les persones que hi vivim. Per això cal que s'escolte la nostra veu com a poble ací, a Madrid i on calga, per a denunciar l'espoli sistemàtic, que patim històricament, i no ens deixa avançar.

Nosaltres volem un futur de benestar, justícia social i llibertat per a la societat valenciana. Som conscients que el problema del finançament valencià, que afecta a tothom qui vivim en aquest territori, necessita la implicació de tots els estrats populars de la nostra societat - treballadors i treballadores, gent aturada, depenent, jubilada, desnonats, estudiants... - i també de les organitzacions sindicals, polítiques, socials, culturals, esportives o festives.

Per tot això, considerem que cal donar una resposta contundent, unitària, plural, transversal, sostinguda en el temps, que articule i cohesione tot el territori valencià, del sud al nord, de l'interior a la costa, els pobles i les ciutats, per manifestar el nostre rebuig als Pressupostos Generals de l'Estat d'enguany, denunciar l'espoli sostingut que sofrim i declarar que volem tindre accés a les claus de la caixa per millorar la vida de les valencianes i valencians i construir, entre totes i tots, una societat valenciana més justa i igualitària.

Per la retirada dels Pressupostos 2018

Contra l'espoli fiscal

Volem les claus de la caixa

Valora
Rànquings
  1. Els sindicats amenacen amb una vaga si Ensenyament no accepta que els docents recuperin l'horari lectiu anterior a les retallades
  2. Detingut un membre de la policia nacional espanyola per la mort d'una dona a Olot
  3. La majoria de mitjans censura la salutació feixista d'un simpatitzant del PP
  4. Un mosso d'esquadra és el primer testimoni del #judicifarsa que demana declarar en català
  5. El Front Republicà es presenta a Tarragona
  6. La CUP inicia els tràmits per la reversió de quatre centrals hidroelèctriques a la Vall Fosca
  7. Front Republicà comença la campanya a peu de carrer defensant l'1-O
  8. Celebració de l'efemèride de la proclamació el 14 d'abril de 1931 de la REPÚBLICA CATALANA pel President Francesc Macià
  9. L'independentisme es manifestarà l'1 de maig per una República catalana dels drets socials
  10. Comunicat del Triangle Blau Àustria en motiu del traspàs de la Neus Català
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid