Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retornem els diners al poble
Inici a Deltebre de lesvotacions de la 3a edició del concurs "Retornem els diners al poble"

Inici a Deltebre de lesvotacions de la 3a edició del concurs "Retornem els diners al poble"

16/04/2018 Drets i Llibertats
En un acte obert a la Biblioteca de Deltebre, l’Associació Terres de l'Ebre amb el poble saharaui, l’Associació DeltaRescat i el col·lectiu F de Figa van presentar, el dissabte 7 d'abril, els tres projectes participants a la tercera edició del concurs «Retornem els diners al poble» organitzat per la CUP Deltebre. A partir d’aquesta setmana, els habitants de Deltebre majors de 16 anys podran decidir, per votació popular presencial, quina serà l’associació o col·lectiu que s’emporti els 1.368€ del premi per tal de desenvolupar el projecte.

Així doncs, en primer lloc va ser l’Associació DeltaRescat qui va presentar el seu projecte "Deltebre som tots. Per un poble millor... lluitem junts" amb què es pretén finançar les tasques de rescat i cura dels animals abandonats que arriben a l'associació.

Seguidament fou el torn del Col·lectiu feminista F de Figa que van presentar un projecte que vol apropar el concepte del feminisme, generar consciència i fer pedagogia a Deltebre amb un seguit d’actes culturals, xerrades i actes reivindicatius per als propers mesos. «Creiem que, ara més que mai, cal informar la població sobre el moviment feminista i que posi els conceptes a sobre de la taula, perquè encara ara hi ha molta gent que pensa que el feminisme és un moviment contrari al masclisme» van detallar.

Per últim, va ser l'Associació Terres de l'Ebre amb el poble saharaui qui van presentar el projecte "Vacances en pau" en la que es pretén que diversos nens i nenes saharauis pugui venir a passar les vacances a Deltebre i financiar, amb el premi, les desepes associades al viatge i estada a Deltebre.

La votació es realitzarà de manera presencial a partir del 16 d'abril i fins al 21 de maig en diversos llocs de Deltebre. Així per exemple, hi haurà urna de votació al Mercat municipal, al Mercat de Jesús i Maria, a les festes de la Segregació i al Centre Social Autogestionat «Lo Maset». El concurs finalitzarà el 25 de maig a les 21:30h a la sala de l'antiga biblioteca, on es realitzarà el recompte dels vots i l’entrega dels diners en acte públic al projecte guanyador.

La CUP Deltebre ha convocat aquest concurs, adreçat a les associacions del poble, amb l'objectiu de retornar els diners que la regidora Dayana Santiago cobra per assistència als plens municipals. Els destinataris d’aquests diners han estat les associacions sense ànim de lucre, amb projectes enfocats al municipi de Deltebre i que tinguin un caràcter integrador, igualitari, apartidista i que respectin els drets de les persones i dels animals.
Valora
Rànquings
  1. Els sindicats amenacen amb una vaga si Ensenyament no accepta que els docents recuperin l'horari lectiu anterior a les retallades
  2. Detingut un membre de la policia nacional espanyola per la mort d'una dona a Olot
  3. La majoria de mitjans censura la salutació feixista d'un simpatitzant del PP
  4. Un mosso d'esquadra és el primer testimoni del #judicifarsa que demana declarar en català
  5. El Front Republicà es presenta a Tarragona
  6. La CUP inicia els tràmits per la reversió de quatre centrals hidroelèctriques a la Vall Fosca
  7. Front Republicà comença la campanya a peu de carrer defensant l'1-O
  8. Celebració de l'efemèride de la proclamació el 14 d'abril de 1931 de la REPÚBLICA CATALANA pel President Francesc Macià
  9. L'independentisme es manifestarà l'1 de maig per una República catalana dels drets socials
  10. Comunicat del Triangle Blau Àustria en motiu del traspàs de la Neus Català
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid