Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Suport a Catalunya
El sindicats nacionals de Galícia, País Basc i Catalunya condemnen la repressió estatal a Catalunya i ofereixen el seu suport a la Intersindical-CSC

Demenen la llibertat del President Puigdemont i de tots els presos polítics catalans, la tornada de les persones exiliades,  la restitució de tots els seus drets i la derogació de l'article 155

17/04/2018 Política
Els sindicats de la majoria sindical basca ELA i LAB, el sindicat majoritari gallec CIG i la Intersindical-CSC han presentat avui 17 d’abril a Santiago de Compostel·la un comunicat conjunt de repulsa a la creixent repressió de l’estat espanyol contra Catalunya.

El comunicat recull, també, el suports dels sindicats signants a la Intersindical-CSC que el pròxim 25 d’abril s’enfronta a un judici al TSJC a causa de la demanda presentada per Fomento del Trabajo nacional arran de la vaga general del 8 de novembre de 2017.

Així mateix, el comunicat denuncia amb rotunditat “l’atac contra la democràcia i les llibertats” que s’està produint al conjunt de l’estat espanyol i, molt especialment, a Catalunya”.

Reclama la restitució de la normalitat democràtica que el poble català va manifestar en les urnes en el referèndum de l'1 d'Octubre i en les eleccions del passat 21 de Desembre, començant per la derogació de l'aplicació de l'art. 155. Així com, la llibertat del President Puigdemont i de tots els presos polítics catalans; la tornada de les persones exiliades i la restitució de tots els seus drets; el cessament de l'assetjament policial i judicial contra els càrrecs polítics i institucionals i que reconegui el dret dels pobles de l'Estat Español a decidir sobre el seu futur, fent efectiu el dret d'acte-determinació.
Per finalitzar, manifesta la seva solidaritat amb totes les persones que estan sent represaliadas i, en general, amb el poble de Catalunya. I cridem també a la solidaritat dels nostres pobles, participant en totes aquelles accions pacífiques en la defensa d'aquests drets i de la democràcia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid