Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Eivissa es mobilitza per dir "PROU" a la saturació turística

La plataforma ciutadana ‘Prou!!!’ convoca una concentració el proper 20 d'abril i compta amb el suport de setze entitats culturals, ecologistes i associacions de veïns d'Eivissa.

06/04/2018 Territori

Sota el lema ‘Jo dic Prou‘, la plataforma ciutadana ‘Prou!!!’ convoca una una concentració el  20 d'abril en el passeig de s’Alamera a Eivissa a les 19.30h. La plataforma ciutadana ‘Prou!!!’ ha afirmat que ha convocat aquesta protesta perquè la gent de la illa pugui manifestar-se contra la “saturació turística” i “les contínues agressions al patrimoni mediambiental i cultural” que sofreix Eivissa i para “que tota la gent indignada” pugui “fer públic el seu malestar”. La mobilització ja compta amb el suport de setze entitats culturals, ecologistes i associacions de veïns de l'Illa.

Segons recull Noudiari.es, ‘Prou!!!’ considera que Eivissa ha arribat a extrems de sobreexplotació “insuportables” i ha arribat el moment “de posar límits als excessos”, a la “saturació de persones i vehicles i a tots els seus efectes indesitjables, com l'esgotament dels recursos naturals, la desfiguración del paisatge, la manca de qualitat de vida, el problema de l'habitatge i la degradació comercial”, apunta l'en una nota de premsa.

També apunta aquest mitjà que, la plataforma afirma que “no rebutja el turisme”, mes ben “tot el contrari”, diu. “Apostem pel turisme familiar tradicionalment fidel a la illa. Al mateix temps, ens declarem contraris per igual al turisme de festa i borratxera i al turisme de luxe, que no beneficien el bon nom d'Eivissa ni l'economia insular, ja que els guanys van a parar a unes poques mans, mentre que en el sector regna la precarietat laboral i uns salaris que no destaquen per ser alts”.

En aquesta línia, la plataforma demana una “diversificació” de les fonts de riquesa. “Eivissa no pot seguir depenent mera i exclusivament de les activitats turístiques, sinó que ha d'explorar altres vies de riquesa que facin de contrapès, ja que mai convé posar tots els ous en la mateixa cistella”, assenyala en el seu comunicat.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid