Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Detencions de membres dels CDR després d'una campanya de criminalització

Els CDR, La Forja, La Intersindical i diverses organitzacions han denunciat les detencions i han  una concentració de rebuig a la repressió a la plaça de Sant Jaume de Barcelona a les vuit del vespre.

10/04/2018 Drets i Llibertats

La Guàrdia Civil trasllada a Madrid la detinguda dels CDR Viladecans (el Baix Llobregat) per tal lliurar-la a l'Audiència Nacional espanyola.  La Fiscalia de l'alt tribunal la investiga pels delictes de terrorisme, sedició i rebel·lió ja que la considera "coordinadora" dels Comitès. Se l'acusa d'encapçalar talls de carretera i sabotejar peatges durant la Setmana Santa.

la Guàrdia Civil s'ha personat abans de les 8h en el domicili de la noia i ha realitzat un extens escorcoll, i s'ha endut diversa documentació i un ordenador portàtil. Abans dels migdia, els membres de la benemèrita se l'han eemportat detinguda cap a Madrid.

A primera hora del matí, també s'ha fet un escorcoll en un domicili d'Esplugues de Llobregat. Ara bé, sembla ser que no s'ha practicat cap detenció ja que la persona que cercava la Guàrdia Civil no es trobaba en aquest ¡ndret.

Detencions pels fets del 30 de gener al Parlament

D’una altra banda, els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí quatre membres dels CDR de Malgrat de Mar, Arenys de Munt, Dosrius i Solsona sota l'acusació  de desordres públics i atemptat contra l’autoritat per la concentració del 30 de gener a la tarda al parc de la Ciutadella, davant el parlament, quan es va suspendre el ple d’investidura de Carles Puigdemont. Dos dels detinguts són militants de l’organització juvenil La Forja de l’Alt Maresme.

 

Valora
Rànquings
  1. Els sindicats amenacen amb una vaga si Ensenyament no accepta que els docents recuperin l'horari lectiu anterior a les retallades
  2. La majoria de mitjans censura la salutació feixista d'un simpatitzant del PP
  3. Són culpables i els volem a casa
  4. Un mosso d'esquadra és el primer testimoni del #judicifarsa que demana declarar en català
  5. La CUP inicia els tràmits per la reversió de quatre centrals hidroelèctriques a la Vall Fosca
  6. El Front Republicà es presenta a Tarragona
  7. Llibres del Segle publica "Elements per a una Sintaxi Nacional" per Carles Benítez, Carles Castellanos i Manuel Costa-Pau.
  8. Declaren al judici del procés els policies nacionals espanyols que van intervenir a Girona el dia 1 d'octubre
  9. Front Republicà comença la campanya a peu de carrer defensant l'1-O
  10. Celebració de l'efemèride de la proclamació el 14 d'abril de 1931 de la REPÚBLICA CATALANA pel President Francesc Macià
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid