Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Detencions de membres dels CDR després d'una campanya de criminalització

Els CDR, La Forja, La Intersindical i diverses organitzacions han denunciat les detencions i han  una concentració de rebuig a la repressió a la plaça de Sant Jaume de Barcelona a les vuit del vespre.

10/04/2018 Drets i Llibertats

La Guàrdia Civil trasllada a Madrid la detinguda dels CDR Viladecans (el Baix Llobregat) per tal lliurar-la a l'Audiència Nacional espanyola.  La Fiscalia de l'alt tribunal la investiga pels delictes de terrorisme, sedició i rebel·lió ja que la considera "coordinadora" dels Comitès. Se l'acusa d'encapçalar talls de carretera i sabotejar peatges durant la Setmana Santa.

la Guàrdia Civil s'ha personat abans de les 8h en el domicili de la noia i ha realitzat un extens escorcoll, i s'ha endut diversa documentació i un ordenador portàtil. Abans dels migdia, els membres de la benemèrita se l'han eemportat detinguda cap a Madrid.

A primera hora del matí, també s'ha fet un escorcoll en un domicili d'Esplugues de Llobregat. Ara bé, sembla ser que no s'ha practicat cap detenció ja que la persona que cercava la Guàrdia Civil no es trobaba en aquest ¡ndret.

Detencions pels fets del 30 de gener al Parlament

D’una altra banda, els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí quatre membres dels CDR de Malgrat de Mar, Arenys de Munt, Dosrius i Solsona sota l'acusació  de desordres públics i atemptat contra l’autoritat per la concentració del 30 de gener a la tarda al parc de la Ciutadella, davant el parlament, quan es va suspendre el ple d’investidura de Carles Puigdemont. Dos dels detinguts són militants de l’organització juvenil La Forja de l’Alt Maresme.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid