Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Demanen a Puigdemont que resisteixi ‘les invitacions a rendir-se’ de les últimes hores

Pere Aragonès (ERC)  i Artur Mas (PDECat) volen que JxCat  renunciï a investir Puigdemont

02/04/2018 Política

Més de dos anys després del pressing CUP ha sorgit un pressing JXCat perquè es renunciï a tornar a presentar Carles Puigdemont com a candidat a la investidura. Junts per Catalunya espera que la mesa del Parlament accepti la delegació de vot de Carles Puigdemont però ahir l'adjunt a la presidència d'ERC, Pere Aragonès, en una entrevista a 'La Vanguardia', va dir  que no tindria sentit que Puigdemont fos candidat i l'expresident Artur Mas va qüestionar a 'RAC 1' si valdria la pena, perquè  comportaria més causes penals.

Davant d'aquest pressing JXCat de les últimes hores han sortit veus que demanen a Puigdemont que resisteixi  ‘les invitacions a rendir-se’. Una d'elles és un vídeo publicat ahir amb el titol de "Carles Puigdemont- No surrender!" (No surrender! és una cançó de Bruce Springsteen). En la mateixa línia també s'ha publicat un article de Víctor Alexandre titulat La irrenunciable investidura del president Puigdemont.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid