Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catalunya guanya, Puigdemont guanya, així ho veu el món
13/04/2018 Hemeroteca

Cert que la decisió de la justícia Alemanya ha deixat en evidència absoluta el règim totalitari de la monarquia borbònica del 78, podíem triar milers d’editorials i articles d’opinió, però ens ha semblat que la televisió del Quebec RDI ha triat com a vencedor de la jornada el president Carles Puigdemont, resum molt bé un estat d’ànim general que deixa en evidència totes les vergonyes totalitàries espanyoles, després de la decisió del Tribunal de Schleswig-Holstein de posar-lo en llibertat i d’excloure el delicte de rebel·lió.

La televisió del Quebec tria cada dia qui ha estat el guanyador de la jornada. Una de les participants al debat periodístic del programa ha proposat el nom de Puigdemont, i han procedit a analitzar els motius. Diuen assenyadament que Europa haurà de decidir-se a entrar dins la qüestió catalana, afirmen que els catalans estan “molt satisfets per la notícia”. “Alguns no catalans també”, afegeix amb un gran somriure una tertuliana.

Encara que sense les alegries del Quebec, els diaris alemanys de referència han iniciat a posar sobre l’agenda del nou govern alemany el tema català, i d’aquest fet fonamental en parlarem en un pròxim article, ara gaudiu de l’alegria per la llibertat del President Puigdemont a l’altra part del món.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid