Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
12 hores de concert a Esplugues de Llobregat en suport dels presos polítics i lliure retorn dels exiliats
05/04/2018 Drets i Llibertats
12 hores de concert a Esplugues de Llobregat en suport dels presos polítics i lliure retorn dels exiliats 12 hores de concert a Esplugues de Llobregat en suport dels presos polítics i lliure retorn dels exiliats

L'ANC, OC i CDR amb la col·laboració d'altres entitats del municipi organitzen  aquest dissabte  “12 Hores de Concert pels Presos Polítics", segons informa Llobregat Digital.

L'acte comptarà amb la participació de nombrosos cantants i artistes locals i nacionals, amb els familiars dels presos i altres represaliats. L'objectiu és recaptar el màxim de diners per a la Caixa de Solidaritat. El concert, comptarà amb servei de bar amb menjar i begudes durant tot el dia i es farà als Jardins de Can Tinturé entre les 12:00 i pretén arribar a les 00:00.

Des de l’ organització es demana col•laboració perquè sigui un èxit, ja que es tracta d'un acte de molta envergadura pel que serà necessari un nombre molt important de voluntaris. Pels convocants, l’ acte es fa perquè, “Els nostres presos i preses, exiliats i exiliades ens necessiten,” i per això fan una crida a una massiva participació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid