Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8M
USTEC·STEs (IAC) convoca vaga general a l'ensenyament el dia internacional de la dona treballadora
05/03/2018 Política

La Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), de la qual USTEC·STEs en forma part, el 25 de gener el seu Consell Nacional va aprovar sumar-se a les reivindicacions del moviment feminista i convocar vaga general VAGA GENERAL de 24 hores el 8 de març de 2018 entrant el preavís de vaga el 12 de febrer. (Veure el comunicat pel 8 de Març)

En aquesta línia USTEC·STEs (IAC) ha fet una crida a tot el personal treballador del Departament d'Educació a participar el proper 8 de març en la vaga general assistint a totes les accions i mobilitzacions convocades pel moviment feminista. Paralitzem tots els treballs i permetem que totes les dones puguin exercir el seu dret més enllà de l'àmbit laboral, també amb la resta de tasques que es fan a la societat i a la família.

USTEC-STEs (IAC) veu imprescindible una mobilització amplia des de tots els sectors laborals i que cal continuar evidenciant la necessitat de visibilitzar les desigualtats i discriminacions que continua patint la dona. Les lleis que s'aproven no són suficients, i alguns dels pocs avenços aconseguits en matèria de conciliació són paper mullat, entre d'altres raons per les constants retallades i mesures pressupostàries. Aquestes mesures regressives afecten especialment les dones, ja que són les que assumeixen les tasques de cura, raó per la qual cal continuar insistint en la coeducació com a eix transversal en el currículum educatiu.

Al Departament d'Ensenyament, vora un 75% del personal docent som dones. Les discriminacions i desigualtats que podem patir augmenten amb els constants canvis normatius i les retallades pressupostàries.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid