Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
Presentació a Barcelona del llibre "L'etern retorn" d'Asmaa Aouattah
14/03/2018 Cultura
Aquest divendres a les 19h, tindrà lloc  a la llibreria Alibri de Barcelona (carrer Balmes, 26 – prop de la Gran Via) la presentació del llibre. L'acte comptarà amb la presència de Núria Parera Ciuró (guionista) i de Carles Castellanos i Llorenç(doctor en traducció per la UAB i escriptor)

Asmaa Aouattah és llicenciada en filosofia per la Universitat de Fes (el Marroc) i exerceix en diverses activitats del món administratiu i de la docència com a experta en llengua amaziga (o berber), immigració i igualtat de gènere.

L’Etern Retorn és un recull de narracions breus on l’autora ens posa en contacte (amb un llenguatge viu i amb una expressivitat emotiva i sovint irònica) diverses experiències viscudes per ella mateixa o el seu entorn on podem viure les sensacions i emocions de la persona immigrada quan arriba, retalls de la realitat del Rif natal, descripcions dels contactes i sorpreses que troba en la societat catalana,tot plegat amanit amb una gran dosi d’humanitat. I mostrant un cor sensible envers les altres persones i marcat per l'enyor d'un etern retorn.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid