Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Mobilització a Catalunya Nord per denunciar el 155 i demanar la llibertat dels presos polítics

Aquest dissabte al matí a Ceret (Vallespir) i el proper 24 de març a les 17h Plaça Aragó a Perpinyà

16/03/2018 Política

El Comitè de Solidaritat Catalana de Catalunya Nord se suma als actes per denunciar el 155 i demanar la llibertat dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats, que tindran lloc a Ceret. Mobilització organitzada pel CDR Vallespir-Alberes. El Comitè també ha organitzat un acte pel proper dissabte 24 de març a les 17h a la plaça Aragó de Perpinyà.

L'entitat recorda que avui fa 5  mesos que els Jordis són a la presó. Els membres del govern hi són des de fa 133
dies. La Generalitat continua intervinguda. El bloqueig politic és total. El control policial generalitzat"

A final d'octubre, la sectorial de la Catalunya Nord de l’ANC va constituir el Comitè de Solidaritat que agrupa entitats de la societat civil i personalitats de les comarques catalanes sota administració francesa. En un comunicat va afirmar que “a Catalunya Nord un gran nombre de veus s’aixequen a favor de Catalunya i de la democràcia. La repressió política, judicial i policíaca de l’Estat espanyol ha superat totes les normes democràtiques.”

Segons els nord-catalans de l’ANC “tot fa pensar que l’escalada repressiva pot encara augmentar. i tot fa pensar que el poble català resistirà amb la ferma intenció de guanyar el combat per la democràcia.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid