Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8M
La USTEC·STEs demana destinar els descomptes de la Vaga a coeducació

D'altra banha ha qualificac la jorna del 8M d'històrica del moviment feminista i de l’èxit en les accions i mobilitzacions que van sorgir dels grups de dones dels diferents barris, districtes, ciutats i moviments estudiantils.

12/03/2018 Drets i Llibertats

La USTEC·STEs (IAC) ha demanat que els descomptes de vaga aplicats en el sector de l'Ensenyament es dediquin a implementar accions específiques, com ara destinar-los a hores de coordinació en els centres educatius i a l’impuls d’accions formatives adreçades a totes les treballadores i els treballadors en matèria de coeducació per tal que esdevingui realment un eix transversal en el currículum educatiu, a partir del qual s’eduqui, des de la diversitat, en la riquesa i igualtat d’oportunitats i, d’aquesta manera, es previnguin les violències masclistes.

Pel que fa a les mobilitzacions del 8M, el sindicat ha qualificat la jornada històrica del moviment feminista i de l’èxit en les accions i mobilitzacions que van sorgir dels grups de dones dels diferents barris, districtes, ciutats i moviments estudiantils, que es van organitzar al voltant de la vaga de 24h i que van acabar confluint en una multitudinària manifestació, USTEC·STEs (IAC) ens reafirmem en la necessitat d’aquesta vaga general de 24 hores, que va convocar legalment la Intersindical Alternativa de Catalunya, de la qual formem part.

Amb aquesta jornada reivindicativa, el sindicat ha constatat que  "les dones hem pogut evidenciar, al llarg de tot el dia, la gran precarietat i vulnerabilitat que encara vivim en la societat, donant la importància que ens correspon que va més enllà d’un acte commemoratiu o una simple aturada"

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid