Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
aplicació mòbil
La Plataforma per la Llengua presenta la ValenciApp, una aplicació mòbil per a viure plenament en valencià

L’app permetrà a l’usuari trobar els establiments comercials on s’atén en valencià i classificar-los en funció de la seua responsabilitat lingüística.

20/03/2018 Llengua
Demà, 21 de març, a les dotze i mitja del migdia, al Centre Cultural Octubre (c. Sant Ferran, 12), la Plataforma per la Llengua del País Valencià presentarà públicament l’aplicació per a mòbils ValenciApp. Es tracta d’una aposta innovadora de l’entitat que permetrà als usuaris trobar els establiments comercials on t’atenen en valencià, així com valorar-ne la responsabilitat lingüística.

Amb la voluntat de millorar la situació de la llengua pròpia en el comerç, la Plataforma per la Llengua aposta per donar eines a la ciutadania que permeten viure plenament en valencià. En aquest sentit, l’ONG del valencià busca conscienciar a les empreses de la necessitat de treballar també en la nostra llengua en la seua activitat diària.

Durant la presentació, els responsables de l’entitat, Manuel Carceller i Neus Mestres, faran balanç de la situació de la llengua en l’àmbit del consum, presentaran públicament l’aplicació i n’explicaran el funcionament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid