Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per una sanitat pública i de qualitat
La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià en contra de la privatització de la Sanitat
22/03/2018 Salut

La Conselleria de Sanitat no vol renovar el contracte de la concesió sanitària amb el consorci privat Ribera Salud. El que l'assistència sanitària torne al control públic i deixe d'estar sota el criteri del benefici privat és una bona notícia per a la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià.

Per a la Plataforma "El País Valencià s'ha de construir i es construeix d'una manera completament diferent a com es construeix la Comunitat Valenciana. La Comunitat significa la subordinació a les decisions de les elits que manen a l'estat espanyol, al seu deute, al seu FLA, al seu TC, a la seua llei 15/97 de privatització de serveis sanitaris. Construir el País significa construir un altre model de societat".

En aquesta línia, la Plataforma pel Dret a Decidir dóna suport a aquesta tornada al servei públic del departament de La Ribera, i, en aquest sentit, dóna suport a  l'acte de la Marea Blanca de les Comarques del Sud del País Valencià per al proper dijous 22 a Alacant i la seva posició davant la recuperació de l'Hospital d'Alzira.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid