Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impunitat
La Crida per Granollers-CUP considera insuficients les explicacions de la Junta del BM Granollers pel tracte preferent a Urdangarín
02/03/2018 Drets i Llibertats

En resposta al comunicat oficial del Fraikin BM Granollers, en que justifica la fotografia amb Iñaki Urdangarín, dient que va fer-se en un «ambient informal» volem recordar als directius del Club que en els desplaçaments del BM Granollers i durant els partits a casa, la reputació de l'entitat està en part a les seves mans, pel que els reclamem que siguin responsables amb les seves actuacions quan estan representant al BM Granollers i implícitament a la ciutat.

Evidentment, com no podria ser d'altre manera, reiterem el respecte cap a les persones que representen el Club BM Granollers i els valors de l'entitat. És per això que creiem que aquests valors són totalment contraris a les mostres públiques d'amistat, recollides en la fotografia on apareix el gerent i membres de la direcció del Club amb Iñaki Urdangarín, condemnat per l'Audiència Provincial de Palma pel desviament de fons públics a través de l'Institut Nóos, declarat culpable de prevaricació, falsedat documental i malversació de cabdals públics.

Entenem que l'obligació de gerent i direcció del l BM Granollers ha de ser donar exemple i no quedar- se en paraules buides i excuses com " fora de context i fotografies a nivell personal". Quan algú s'equivoca cal reconèixer-ho, rectificar i aprendre'n per tal que no torni a passar. Cal tenir present que moltes vegades és representa molt més que a un club esportiu, es representa a Granollers, la ciutat que dona suport al club amb diners públics. Per aquest motiu moltes persones sòcies i simpatitzants del BM Granollers, així com moltes granollerines i granollerins s'han sentit ofeses i avergonyides pel tracte preferent que representants del BM Granollers han donat a persones que han esdevingut icona de la corrupció a l'estat espanyol.

Valora
Rànquings
  1. Comença a bon ritme la recollida d’avals per formalitzar la candidatura Front Republicà
  2. Detingut a Madrid l'independentista gironí Jordi Alemany
  3. Nou intent de despenjar la pancarta "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret
  4. Diversos artistes catalans publiquen un vídeo en suport a Veneçuela
  5. Incendi "premeditat" a Cal Suís d'Esplugues de Llobregat, un espai que dinamitza diversos projectes socials al poble
  6. La CUP activarà espais de debat per analitzar la decisió de Poble Lliure
  7. Si no voto Poble Lliure, com centenars de milers de catalans decebuts, a Espanya i a Europa, no tindrem a qui votar
  8. Poble Lliure decideix explorar una candidatura rupturista a les eleccions espanyoles del 28-A
  9. Es confirma que l'atac al cal Suís d'Esplugues va ser intencionat
  10. Orange: “Aquí se habla español porque estamos en España”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid