Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
L’STEI Intersindical transmet al Consolat d’Alemanya a Palma una sèrie de consideracions sobre la deriva autoritària i repressiva de l’Estat espanyol

El sindicat es manifesta preocupat per la qüestionable separació de poders a l’Estat espanyol i confia en la separació de poders a la República Federal

27/03/2018 Drets i Llibertats
El secretari general de l’STEI Intersindical, Miquel Gelabert, ha fet arribar a la cònsul de la República Federal Alemanya a Palma, Sabine Lammers, una carta amb una sèrie de consideracions arran de la detenció de Carles Puigdemont per part de la policia alemanya.

En la missiva, Gelabert posa de relleu les relacions entre la societat de les Illes Balears i la societat alemanya. Així mateix, aprofita per fer arribar el testimoni de primera mà del sindicat de les Illes Balears en el procés cap a l’autodeterminació que ha viscut aquests anys el Principat de Catalunya.

Finalment, l’STEI Intersindical denuncia la deriva autoritària i antirepressiva de l’Estat espanyol i fa arribar a la senyora Lammers la confiança sobre l’existència de la separació de poders a la República Federal Alemanya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid