Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Discriminació lingüística
L'Obra Cultural Balear s'adhereix a la campanya pel català a la Sanitat
13/03/2018 Llengua
L'Obra Cultural Balear (OCB) ha decidit adherir-se a la campanya impulsada per la Plataforma per la Llengua l'objectiu de la qual és traslladar a la presidenta del Govern, Francina Armengol, el dret de tots els ciutadans a ser atesos en català a la sanitat pública.

És per aquest motiu que, coincidint amb la intenció de la campanya, l'OCB ha decidit adherir-se mitjançant la seva firma, a la carta adreçada a la presidenta del Govern, amb la qual es pretén que es reconsideri la decisió i es mantengui el compromís electoral de garantir el dret de ser atès en català arreu del sector públic de les Illes Balears.

En aquest sentit, des de l'Obra Cultural volem refermar la nostra voluntat de no permetre ni una passa enrere envers els drets lingüístics de tots els ciutadans de les Balears. I, és per aquest motiu, que ens comprometem a vetllar perquè així sigui.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid