Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions
L’Assemblea organitza una nit electoral a la seva seu per seguir els resultats de les votacions al Secretariat Nacional
16/03/2018 Política

El local de l’Assemblea Nacional Catalana, al carrer de la Marina, 315, serà seu electoral durant el procés que ha de donar sortida al Nou Secretariat de l’entitat. Els socis podran votar des de les 10 del matí fins a les 14 h del migdia, moment en què es tancaran les votacions presencials. De fet, des de dimecres està en marxa el vot telemàtic, que també s’allargarà fins dissabte a les 16 h.

A partir de les 17 h s’iniciarà el recompte. La seu de l’Assemblea, doncs, romandrà oberta perquè tots els mitjans que ho vulguin puguin seguir la jornada electoral des d’allà. Aproximadament, cap a les 21:00 h, la Junta Electoral farà una roda de premsa per informar de l’estat del recompte i per valorar la jornada electoral, i traslladar aquella informació de què es disposi en aquells moments. La roda de premsa serà oberta als mitjans de comunicació.

El vicepresident de l’Assemblea, Agustí Alcoberro, votarà a la seu Nacional de l’Assemblea, a les 12:30 h del migdia. A més, a partir de les 17 h, i per primer cop, s’oferirà la possibilitat que els candidats que ho vulguin puguin seguir també el recompte electoral des de la seu nacional.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid