x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8M
Isabel Benítez de la COS aporta una anàlisi de classe sobre el feminisme a La Zurda

La Vaga Feminista convocada pel 8 de març és gairebé un fet sense precedents als Països Catalans i l’Estat espanyol que està generant grans expectatives i debats entre diferents col.lectius combatius

06/03/2018

La implicació dels sindicats en aquesta jornada de mobilització ha suposat un pas endavant en la lluita per transformar una societat colpejada pel masclisme, la desigualtat de gènere i la violència contra la dona.

Tot i això, existeix un ampli ventall ideològic, mirades molt variades sobre com s’ha d’encarar la Vaga Feminista. Des de plantejaments purament reformistes, fins als més revolucionaris. A les portes del 8M, el programa de debat La Zurda entrevista a la Isabel Benítez, Secretaria de Lluita Feminista de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), qui aporta una anàlisi de classe sobre el feminisme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid