Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
I Jornada Popular del Camp: debats, xerrades i molta festa

Tindrà lloc el dia 17 de març, coincidint amb el Dia Internacional contra el feixisme, el racisme i la xenofòbia; la jornada de Defensa de l’Escola Pública a Catalunya, i recollint la mobilització de la Vaga Feminista del passat 8 de març

14/03/2018 Política

El proper dissabte 17 de març tindrà lloc a la Selva del Camp la I Jornada Popular del Camp, un espai de debat i reflexió social, econòmica i festiva.

Les xerrades, formatives i de debat, s’iniciaran a les 10:30h del matí amb Gerard Nogués, de l’Ateneu Cooperatiu del Camp CoopCamp, que proposa l’economia social i cooperativa com alternativa econòmica. A les 12:00h Jesús Rodríguez, periodista de la Directa i activista, intervindrà sobre “Els mitjans de comunicació i maquinària repressiva”. A les 16:00h, taula rodona sobre els drets de les persones, amb intervencions sobre “Educació i racisme” a càrrec de Cecília Bayo, de l’Assemblea Groga de Gràcia; “Els drets laborals” a càrrec d’Ermengol Gassiot, secretari general de la GCT; i “Els nostres drets davant la repressió” a càrrec de Norma Pedemonte, advocada d’Alerta Solidària.

Com a complement formatiu els documentals “Por al Cel, La vida a la Selva del Camp durant els bombardejos feixistes al Camp de Tarragona (1936-39)” i “Copel, una història de rebeldia y dignidad”

A partir de les 14:00h dinar popular a la Plaça de les Pletes, i durant tota el dia moltes més activitats: cercavila d’elements musicals i festius del Camp pels carrers del casc antic del poble, Vermut, animació musical amb la Txara`ngà, activitats infantils a l’hora del vermut, PD’s “Irie boss & friends”, PD Selvatà i molt més!!!!

Una part important del teixit associatiu del poble s’ha implicat en aquest esdeveniment, pensat com un moment d’acció – reflexió, en un ambient molt festiu. Aquesta jornada neix amb voluntat de continuïtat, perquè té la intenció de ser l’inici d’altres espais que es vagin fent en altres pobles i ciutats del Camp de Tarragona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid