Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions
Elisenda Paluzie, la més votada a les eleccions al Secretariat Nacional de l'ANC

Més de 7.000 socis i sòcies han votat durant tot el procés electoral per decidir el nou Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana. Això suposa un 19,51% del cens. D’aquests, 4.596 són telemàtics, i 2.559 presencials.

17/03/2018 Política

Elisenda Paluzie, professora d’Economia de la UB, ha estat la més votada a les eleccions del Secretariat Nacional de l’ANC amb un total de 5.062 vots. En segon lloc, David Minoves, president del Centre Internacional Escarré per les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN), amb 3.026 vots i en tercer lloc, amb Pep Cruanyes 2.949.

Les dades, encara provisionals, han servit per decidir els 77 membres del secretariat nacional. Aquí es poden consultar.

Xavier Vidal, membres de la Junta Electoral, ha ressaltat l’altíssima participació de candidats que han tingut la valentia de presentar-se en un moment de repressió tan alt. “Es necessita valentia”, ha elogiat Vidal.

El proper dissabte 24, segons ha explicat Lígia Espejo, membres de la Junta Electoral, es constituirà el nou Secretariat, que haurà de decidir llavors, a través de les votacions dels nous membres del Secretariat, els càrrecs orgànics de l’entitat, entre els quals els de presidència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid