Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rajoy visita per sorpresa Múrcia després del regal dels hotelers de la zona als policies del 1-O

El president de govern espanyol Mariano Rajoy ha visitat avui Cartagena al costat del president de la Regió de Múrcia.

10/02/2018 Drets i Llibertats

El president de govern espanyol Mariano Rajoy ha visitat avui Cartagena al costat del president de la Regió de Múrcia després que fa dos dies Hostetur (Asociación de Empresarios de Hoteles y Alojamientos turísticos de la Costa Cálida) va decidir premiar els policies espanyols desplegats a Catalunya per l’1 d’Octubre. Hostetur ha regalat un cap de setmana (el 13 i el 14 d’abril) amb tot pagat a 210 agents de la policia espanyola i la Guàrdia Civil que van venir a Catalunya durant el referèndum. Tot i que diversos experts en Dret alerten que premiar els policies de l'1-O és un delicte de suborn el delegat del govern d’Espanya a Múrcia, Francisco Bernabé, ha volgut agrair personalment aquesta iniciativa i ha animat altres patronals de turisme de l'Estat espanyol a seguir-ne l’exemple. La presidenta de la patronal, María del Mar Martínez, ha afirmat que la iniciativa és un reconeixement als policies desplaçats a Catalunya que “van patir situacions molt difícils”. 

Des de Catalunya ha sorgit la contraoferta de convidar als hotels catalans els murcians que han estat víctimes de la repressió policial per defensar els drets col·lectius. És la proposta de "Pirineus con ellos", una nova plataforma que vol que els establiments hotelers de la Cerdanya i l'Alt Urgell rebin els murcians que van ser víctimes de la repressió policial per les seves protestes contra la construcció d’un mur de l'AVE.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid