Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat presos polítics
Macro Mosaic a Montserrat per l'alliberament

L'acte ha finalitzat amb la intervenció de Montserrat Puigdemont, germana del president Carles Puigdemont, que ha llegit un escrit als assistents.

10/02/2018 Política

Membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) de diverses poblacions del Bages, Anoia, Montserratí i d'arreu de Catalunya ha participat en la configuració d'un Macro Mosaic a la plaça dels Apòstols del Monestir per reclamar la llibertat d'Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Abans de formar el mosaic, s'ha llegit un manifest on s'ha denunciat "la gran injustícia que està vivint el poble català i la poca ètica i moral de l'executiu espanyol". L'acte ha finalitzat amb la intervenció de Montserrat Puigdemont, germana del president Carles Puigdemont, que ha llegit un escrit als assistents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid