x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La CUP iniciarà les vies legals per expropiar habitatges buits propietat d’entitats financeres des dels municipis on governa

L’organització exigeix l’aprovació d’una nova llei catalana d’Habitatge per fer front a la situació d’emergència residencial que viu el país i blindar les competències del Parlament en aquest àmbit.

12/02/2018 Drets i Llibertats

La CUP-Crida Constituent presentarà demà un Informe jurídic encarregat al Col·lectiu Ronda sobre la possibilitat que les administracions locals puguin dur a terme expropiacions definitives d’habitatges buits propietat de les entitats financeres per a combatre la situació d’emergència habitacional que viu el país.

La voluntat de l’organització és fer prevaldre la funció social dels immobles i garantir el dret i l’accés a un habitatge digne, augmentant el parc públic de lloguer social, i alhora combatre la mercantilització i l’especulació que les entitats financeres estan duent a terme amb aquest dret bàsic. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid