Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La CUP Badalona es presentarà com a acusació contra Albiol pel cas de les concessions al Club Joventut Badalona

Segons la formació, el PP de Badalona ja s’ha vist involucrat en altres casos de corrupció durant el mandat d’Albiol

08/02/2018 Política
La CUP Badalona es presentarà com a acusació contra el líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, si es reobre el cas de prevaricació arxivat per l’ex cap de la Fiscalia de Barcelona, Ana Maria Magaldi, per les concessions milionàries al Club Joventut Badalona des de la Fundació Badalona Capital Europea del Bàsquet, participada per l’Ajuntament de Badalona, i de la qual Albiol n’era patró mentre va ser alcalde de la ciutat (2011-2015).

Els últims dies ha sortit a la llum que Magaldi va frenar una investigació per prevaricació contra Albiol just abans de les eleccions del 21-D, ometent l’informe del Fiscal d’Urbanisme, Antoni Pelegrí, en què afirma que les ajudes al Joventut són "opaques, irregulars i il·legals."

El Govern municipal (format per Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA) ja ha avançat que estudiarà les vies necessàries perquè s’investiguin les irregularitats, ja que no hi ha documentació al respecte i les ajudes mai van passar pels plens.

La CUP Badalona afirma que s’ha d’esclarir qualsevol irregularitat vinculada als diners públics i que es presentarà com a acusació particular en el cas que la investigació torni a la via judicial, ja que considera que aquests casos no poden quedar impunes.

Segons la CUP, el PP de Badalona ja s’ha vist involucrat en altres casos de corrupció durant el mandat d’Albiol, com el cas del regidor del PP David Gómez, que va ser acusat d’extorsió a un comerciant del barri de Sant Roc; el de Júlia Sánchez, coordinadora del Barri de la Salut, que va fer reformes al seu domicili particular amb diner públic; i el dels regidors Daniel Gràcia i Salvador Lerma, acusats de malversació, prevaricació, falsedat documental i estafa.

Valora
Rànquings
  1. L'encesa de torres, talaies i talaiots de les Illes pels drets humans denunciarà la violència contra les dones refugiades
  2. La Policia Nacional espanyola deté els alcaldes de Verges i Celrà de la CUP
  3. 1960 - El guerriller Quico Sabater és assassinat pel Somatent Abel Rocha i l'exlegionari falangista Pepito Sibina a Sant Celoni
  4. Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"
  5. Unitat i força contra l’Ocupació. Llibertat presos i preses independentistes
  6. Impedeixen a Benet Salellas entrar en una comissaria de la policia nacional espanyola mentre parli català
  7. La rendició d'Esquerra
  8. El darrer judici polític
  9. La CUP considera que la ‘rebaixa’ de les lleis suspeses evidencia la manca de voluntat del govern de superar els límits constitucionals
  10. Tomben a la força a Ondarroa l'homòleg de sa Feixina
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid