Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
L'onada represora de l'estat es fa notar a Tarragona
23/02/2018 Drets i Llibertats
El passat 3 d’octubre, diverses forces sindicals (CGT, Cobas, COS, CNT i IAC) van convocar o van donar suport a una vaga general que estava convocada en defensa dels drets laborals i contra la repressió de l’Estat, exemplificada per les diverses actuacions prèvies a l’1 d’octubre i per les posteriors. Desenes de milers de persones hi van participar i, a Tarragona, es van produir les més grans manifestacions de tot el segle XXI, en defensa dels drets socials i ciutadans. En molts casos, la vaga general es va barrejar amb una aturada de país convocada per l’ANC, Òmnium, UGT i CCOO que tenia el seu centre de convocatòria en la denúncia de la repressió.

El proper 5 d’abril de 2018, han estat cridades a declarar diverses persones acusades de diferents temes. Han estat acusats i cridats a declarar José Estrada, Jordi Martí, Laia Estrada, Santi Fortuny i Antonio Mota. Els representants dels sindicats convocants de la manifestació de la tarda (COS, CGT i Cobas) també apareixen, com a altres, als diversos informes policials d’aquell dia.

Porta aquest tema el jutjat número 2 de Tarragona, en el qual s’estan acumulant els diversos temes relacionats amb el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre i d’altres dates del voltant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid