Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
Jornada 'xerrem junts, pel foment de l'ús del català'
19/02/2018 Llengua
Ara fa deu anys naixia el xerrem junts com a projecte dins de la CAL, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana.  Es duia a terme per primer cop l’experiència d’un grup de conversa en català portat per persones voluntàries i guiat amb propostes de comunicació basades en la força que té la conversa interpersonal. 

Per commemorar els deu anys del projecte, volem dedicar un dia a explicar l’essència i les fites que hem aconseguit, comentar diverses línies de creixement i recollir impressions i recomanacions per tal de trobar millores que engrandeixin el xerrem junts. 

Actualment, més de dues-centes persones voluntàries condueixen un centenar llarg de grups en diversos espais socials de la zona metropolitana de Barcelona i altres indrets dels país. Durant l’any 2017, més de 1.400 persones van participar en espais socials de trobada i de comunicació intercultural en el marc del xerrem junts. Així doncs, es va afavorir la convivència ciutadana a través de l'aprenentatge i l'ús social del català. 

La jornada tindrà lloc al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107, Barcelona) i comptarem, entre d’altres, amb la presència del senyor Oriol Amorós, Secretari per a la Igualtat, Migracions i Ciutadania, i la senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística.   
 
Consulta el programa de la jornada.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid