Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
independentisme
Isabel Vallet clourà l'acte polític de la IX Assemblea Nacional d'Endavant (OSAN)
17/02/2018 Política

A l'acte polític s'hi presentaran els principals acords assolits a la IX Assemblea Nacional d'Endavant (OSAN), així com les principals línies de treball arreu dels Països Catalans. També s'hi difondrà un missatge de n'Anna Gabriel. La cloenda tindrà lloc el diumenge 18 de febrer, a les 12.30 h, a l'Orfeó Reusenc de la capital del Baix Camp.

L'acte polític que clourà la IX Assemblea Nacional d'Endavant, a Reus, comptarà amb les següents intervencions: Lluc Gayà (organitzador comarcal de Mallorca), Aquil·les Rubio (organitzador comarcal de l'Alacantí), Ada Hoste (responsable sortint de Lluita Feminista), Paula Rius (responsable de Relacions Polítiques) i Isabel Vallet (organitzadora nacional). En acabat, es difondrà un missatge de n'Anna Gabriel.

A l'acte, a l'Orfeó Reusenc, c/Sant Llorenç, 14, hi exposarem les línies estratègiques aprovades pel conjunt de la nostra militància després de la trobada presencial dels dies 17 i 18 de febrer de 2018. La trobada culminarà el procés de debat assembleari iniciat a finals de 2017.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid