Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Els accessos als nuclis urbans del Maresme s’han llevat lluint senyals de “Municipi de la República Catalana”

En altres accesos a poblacions de Catalunya també s'han trobat amb aquesta iniciativa

21/02/2018 Política

Els Comitès de Defensa de la República del Maresme (CDR) han anunciat aquest dimecres que la pràctica totalitat dels accessos als nuclis urbans dels municipis del Maresme, s’han llevat lluint senyals indicatives de “Municipi de la República Catalana”.

Amb aquesta iniciativa, els CDR del Maresme han volgut "materialitzar el sentiment predominant dels nostres pobles", tot dient en la nota de premsa "Som República i els ciutadans i ciutadanes de Catalunya que vam votar l'1O, exigim la implementació de la declaració del 27O, sense més dilacions. Els CDR estem treballant i treballarem amb determinació i no-violència per a la República Catalana. Només cal que sortim a defensar-la".

Seguint l'etiqueta a twitter #MunicipiDeLaRepúblicaCatalana es pot veure veure les imatges de tots els cartells indicatius a les entrades dels municipis

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid