Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP
El Secretariat Nacional de la CUP es renova amb l'entrada de les dues candidatures col·lectives

El procés de renovació ha finalitzat després que aquest dijous a la mitjanit s'hagi tancat la votació telemàtica amb un 62,66% de participació del cens. Som Llavor, construïm la Unitat Popular ha obtingut 648 dels vots (56,35%) que es tradueix en 6 persones al Secretariat Nacional. Des de Baix fem créixer la Unitat Popular ha obtingut 472 dels vots (41,04%) que es tradueix en 5 persones al Secretariat Nacional.

16/02/2018 Política
Un total de 1158 persones han participat en el procés per escollir les 15 persones que seran a partir de dilluns membres del nou Secretariat Nacional de la CUP. El procés de renovació ha finalitzat després que aquest dijous a la mitjanit s'hagi tancat la votació telemàtica amb un 62,66% de participació del cens.
Pel que fa a les candidatures col·lectives, dels 1.158 vots, 30 han estat vots en blanc i 8 no han votat en aquest punt. En el cas les candidatures individuals, dels 1.158, 51 han estat en blanc i 50 no han votat.
El resultat per a les candidatures col·lectives ha estat:

Som Llavor, construïm la Unitat Popular ha obtingut 648 dels vots (56,35%) que es tradueix en 6 persones al Secretariat Nacional.
Des de Baix fem créixer la Unitat Popular ha obtingut 472 dels vots (41,04%) que es tradueix en 5 persones al Secretariat Nacional.
Atès que cap de les dues candidatures ha assolit el 65% dels vots s'ha procedit al repartiment ponderat de les onze places aplicant el coeficient Hare.
Pel que fa a les candidatures individuals, que opten a 4 de les 15 places del SN, el resultat és el següent:
Mireia Boya: 662 vots
Lluc Salellas: 583 vots
Albert Serrats: 416 vots
Iñigo Robredo: 375 vots
Hugo Alvira: 196 vots
D'aquesta manera, les persones que passen a ser membres del Secretariat Nacional de la CUP són les següents:
 
Núria Alcaraz
Maria Ballester
Albert Botran
Mireia Boya
Eduardo Cáliz
Aina Delgado
Jordi Escoda
Laia Estrada
Joan Garriga
Joan Miró
Eulàlia Reguant
Iñigo Robredo
Lluc Salellas
Albert Serrats
Mireia Vehí
Al procés telemàtic de votació del nou Secretariat Nacional han tingut oportunitat de participar un total de 1.840 persones amb dret a vot. 
Per a més informació sobre el procés de renovació del Secretariat Nacional, podeu consultar la web https://renovacioSN.cup.cat
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid