Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El MapaFabra inclou fins 68 localitats i 100 participants i continua creixent
12/02/2018 Llengua

Gairebé un centenar de persones i entitats ja han participat en el projecte del MapaFabra, una iniciativa posada en marxa per la Direcció General de Política Lingüística per tal de commemorar l’Any Pompeu Fabra 2018. El Mapafabra, inclòs al web www.anypompeufabra.cat, aplega informació i imatges de 85 enclavaments situats a 68 localitats d’arreu dels territoris de parla catalana dedicats al Mestre.

El Mapafabra vol geolocalitzar tots els llocs, espais públics i infraestructures dedicades a Fabra situats a l’àrea lingüística del català. Tots els ajuntaments poden fer-hi les seves aportacions i, també, els ciutadans, mitjançant un formulari en què es pot trametre la denominació exacta del lloc amb fotografies, coordenades, etc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid